Asociace výrobců klinické výživy

[ Přejít na navigaci ]

Tiskové zprávy pro média

Ministr zdravotnictví vystoupil na podporu Týdne rizik malnutrice a Nutričního dne 2021

25. října 2021
Ministerstvo zdravotnictví zorganizovalo v pondělí 25. října 2021 tiskovou konferenci na podporu TÝDNE RIZIK MALNUTRICE, nového projektu Aliance pro nutriční péči, o.p.s., kterým se Česká republika zapojí do mezinárodní kampaně „Malnutrition Awareness Week 2021“. Týden rizik malnutrice bude probíhat od 1. do 5. listopadu 2021, plánovány jsou rozhovory v médiích, vzdělávací akce pro odbornou veřejnost a vyvrcholením bude ve čtvrtek 4. 11. již tradiční jednodenní audit nutriční péče Nutriční den 2021.

Nutriční den 2019, nemocniční stravování a nutriční péče v České republice

19. listopadu 2019
Mezinárodního projektu Nutriční den 2019 (Nutrition Day, nDay), který byl letos stanoven na 7. listopad a jehož cílem je mapování stavu nutriční péče ve zdravotnických a sociálních zařízeních, se letos opět účastní i zdravotnická zařízení v České republice. O rostoucí pozornosti věnované nutriční péči v ČR svědčí i vznik Aliance pro nutriční péči (APNP).

AVKV odměňuje pracoviště ze vzdělávacího grantu vyhlášeného u příležitosti nutritionDay 2015

1. února 2016

AVKV odměňuje pracoviště z grantu vyhlášeného u příležitosti konání nutritionDay 2015

21. ledna 2016
Asociace výrobců klinické výživy vyhodnotila příspěvky zaslané do soutěže „Náš nutritionDay 2015“ aneb jak jsme letošní nDay prožívali my. Vzdělávací grant AVKV 2015 ve výši 35.000 Kč je určen na podporu dalšího vzdělávání v oblasti klinické výživy.